Ouders aan het woord


Zohra en Niels

''De gesprekken ter voorbereiding op de bevalling waren persoonlijk, rustig en met aandacht. Telkens na een afspraak had ik zoveel zin in de bevalling. De begeleiding tijdens de bevalling hebben we als erg fijn ervaren! Sarah was precies op de goede manier aanwezig en kon goed aanvoelen wat ik prettig vond op dat moment. Ik was ook zo blij met de maaltijd die Sarah meebracht tijdens de kraamweek, dat ze ook dit nog voor ons deed!'' - Zohra

''De begeleiding tijdens de zwangerschap was heel persoonlijk en een goede voorbereiding op de bevalling. Sarah wist de gesprekken ook in te vullen naar onze behoeften op dat moment. De begeleiding tijdens de bevalling heb ik als onmisbaar ervaren, ze was er echt voor ons allebei!'' Niels

Review praktijk wonderbaar

Rosemarie

"Sarah heeft me gedragen, gehoord en goed geïnformeerd tijdens mijn zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ik ben ontzettend blij met haar als doula. Ik kan het elke mama aanraden. De geboorte affirmatie kaarten zijn heel prettig en positief. Ook de handouts die Sarah heeft ontworpen en me heeft gegeven zijn van belang geweest voor mij."


Aukje en Geert

"Bij de bevalling van ons eerste kindje hebben we kennis gemaakt met de begeleiding van een doula. Wij zijn heel erg blij dat onze eerste ervaring met Sarah was.
Wat heeft zij ons fantastisch begeleid tijdens de gesprekken, de bevalling. Ik kon voor iedere vraag, twijfel en zelfs privestukken bij haar terecht tijdens de zwangerschap en ook daarna. Tijdens de bevalling is ze niet van mijn zijde geweken en voordat ik het kon vragen had ze al aangevoeld waar ik behoefte aan had. Op een spannend moment wist ze me met de juiste woorden weer terug naar mijn gevoel te brengen, zodat ik vanuit daar weer vol vertrouwen verder kon gaan.
Zelfs mijn nuchtere partner zei na de bevalling, wat is Sarah een topwijf! Samen hebben we onze prachtige dochter mogen ontvangen.
Ontzettend dankbaar."
Liefs Geert, Aukje & Marit

Review praktijk wonderbaar

Onyema en Jurriaan

"Sarah is ontzettend lief en geaard. Een perfecte combinatie voor een doula. Ze is zacht, geeft je veel ruimte maar tegelijkertijd biedt ze dus ook houvast en voelt ze als een hele stabiele factor in het hele proces. Dat vind ik een knappe combinatie en heel belangrijk voor een doula om dat te kunnen / zo te zijn. Ze is niet veroordelend en stelt goede vragen. Ik ben zeer dankbaar dat ik haar ben tegengekomen en dat zij bij ons was voor, tijdens (en na) de bevalling.

Bedankt voor alles! Ik voelde me veilig, verwend, geliefd en bijzonder, en dat tijdens mijn bevalling en daarna. Daar heb jij echt enorm aan bijgedragen. Je geniet van je werk. Je hebt een hele goede ‘touch’. Toen jij die hand op mijn onderrug legde – ik vroeg me af ik nou echte weeën had of niet – werd mijn onderrug gewoon warm en voelde ik mijn lichaam loslaten. Volgens mij ben jij in al je levens een doula geweest. Ik zou je bij iedereen aanbevelen."


Amy

"Tijdens mijn eerste zwangerschap en de overgang naar het ouderschap heeft Sarah mij enorm gesteund. Haar kracht ligt in haar positieve instelling, haar zorgzaamheid en eindeloze normaliserende vermogen.

Vanuit haar ervaringsdeskundigheid als moeder en als ervaren zorgverlener heeft ze mij geleerd dat ik niet hoef te streven naar een zogenaamd ideaalbeeld en dat het niet vreemd is om de transitie naar het ouderschap en de veranderende dynamiek van het gezin met tijden zwaar te vinden. Haar eigen transparantie als moeder is hierbij hartverwarmend.

Daarnaast heeft Sarah een hart voor onvoorwaardelijk ouderschap en is ze hiermee een belangrijke inspiratiebron geweest voor mij."