Ouders aan het woordAukje en Geert

"Bij de bevalling van ons eerste kindje hebben we kennis gemaakt met de begeleiding van een doula. Wij zijn heel erg blij dat onze eerste ervaring met Sarah was.
Wat heeft zij ons fantastisch begeleid tijdens de gesprekken, de bevalling. Ik kon voor iedere vraag, twijfel en zelfs privestukken bij haar terecht tijdens de zwangerschap en ook daarna. Tijdens de bevalling is ze niet van mijn zijde geweken en voordat ik het kon vragen had ze al aangevoeld waar ik behoefte aan had. Op een spannend moment wist ze me met de juiste woorden weer terug naar mijn gevoel te brengen, zodat ik vanuit daar weer vol vertrouwen verder kon gaan.
Zelfs mijn nuchtere partner zei na de bevalling, wat is Sarah een topwijf! Samen hebben we onze prachtige dochter mogen ontvangen.
Ontzettend dankbaar."
Liefs Geert, Aukje & Marit


Amy

"Tijdens mijn eerste zwangerschap en de overgang naar het ouderschap heeft Sarah mij enorm gesteund. Haar kracht ligt in haar positieve instelling, haar zorgzaamheid en eindeloze normaliserende vermogen.

Vanuit haar ervaringsdeskundigheid als moeder en als ervaren zorgverlener heeft ze mij geleerd dat ik niet hoef te streven naar een zogenaamd ideaalbeeld en dat het niet vreemd is om de transitie naar het ouderschap en de veranderende dynamiek van het gezin met tijden zwaar te vinden. Haar eigen transparantie als moeder is hierbij hartverwarmend.

Daarnaast heeft Sarah een hart voor onvoorwaardelijk ouderschap en is ze hiermee een belangrijke inspiratiebron geweest voor mij."