Kraamkost reserveren "Het meest dankbare kraamcadeau dat je jezelf kan gunnen of een kraamgezin kan geven!''.Indien je de kraamkost aan iemand cadeau wil geven vul je de gegevens van het kraamgezin in. Na je betaling ontvangen zij vervolgens hun cadeaubon en alle informatie per e-mail.

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens en verstuur geen ongewenste mail/spam.


Bezorgen van Kraamkost is steeds op maandag. Kies je voor de Kraamkost standaard dan kom ik twee opeenvolgende maandagen bij je langs en kies je de eerste gewenste maandag als bezorgdatum.Goed om te weten. Er wordt in de kraammaaltijden vaak gebruik gemaakt van oa gember, kurkuma, kaneel, komijnzaad, peterselie, koriander, kokos(melk), noten en dadels


Na je reservering

Je krijgt altijd een bevestigingsmail of ik in de gewenste periode voor jullie kan koken.

Is er een plekje vrij, dan worden eventueel aanvullende opmerkingen en wensen besproken en ontvang je een betalingsverzoek. Je reservering is pas definitief wanneer de betaling goed is ontvangen!

Indien je kraamkost als cadeau geeft aan iemand anders ontvangen zij na je betaling de cadeaubon en alle informatie via e-mail.

De Kraamkost wordt vers voor jullie bereid en wordt wekelijks op maandag bezorgd. Kies je voor een Kraamkost standaard, dan kom ik twee maandagen bij je langs met telkens vier maaltijden en postpartum snacks.

Wil je de Kraamkost reeds in huis hebben in de laatste weken van je zwangerschap, zodat je vlak na de geboorte alvast wat maaltijden in huis hebt? Geef dit dan even door bij je reservering, dan zorg ik ervoor dat de maaltijden makkelijk in te vriezen zijn.

 

Eet smakelijk en geniet van jullie kraamtijd!

 

 

’It does take a village to raise a child!’