Kraamkost reserveren "Het meest dankbare kraamcadeau dat je jezelf kan gunnen of een kraamgezin kan geven!''.Indien je de kraamkost aan iemand cadeau wil geven vul je de gegevens van het kraamgezin in. Na je betaling ontvangen zij vervolgens hun cadeaubon en alle informatie per e-mail.

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens en verstuur geen ongewenste mail/spam.
Goed om te weten. Er wordt in de kraammaaltijden vaak gebruik gemaakt van oa gember, kurkuma, kaneel, komijnzaad, peterselie, koriander, kokos(melk), noten en dadels


Na je reservering

Je krijgt altijd een bevestigingsmail of ik in de gewenste periode voor jullie kan koken.

Is er een plekje vrij, dan worden eventueel aanvullende opmerkingen en wensen besproken en ontvang je een betalingsverzoek. Je reservering is pas definitief wanneer de betaling goed is ontvangen!

Indien je kraamkost als cadeau geeft aan iemand anders ontvangen zij na je betaling de cadeaubon en alle informatie via e-mail.

Opgelet: bezorgen van Kraamkost kan tot een straal van 20km vanaf Eindhoven.

Bij de kraamkost mini worden twee maaltijden in week 36 van je zwangerschap thuis bezorgd zodat je deze alvast kan invriezen voor na de geboorte. Op dag drie na de geboorte worden de overige maaltijden en snacks vers bij je thuis geleverd.

Bij de kraamkost standaard worden twee maaltijden in week 36 van je zwangerschap thuis bezorgd zodat je deze alvast kan invriezen voor na de geboorte. Op dag drie en dag 6 na de geboorte worden telkens 3 verse maaltijden en de snacks vers bij je thuis geleverd.

Na de geboorte van jullie kleintje laten jullie mij via een appje weten dat jullie kindje is geboren zodat ik aan de slag kan met koken voor jullie gezin!

Eet smakelijk en geniet van jullie kraamtijd!

 

 

’It does take a village to raise a child!’