Handgemaakt voor jou!


Met veel liefde maak ik allerlei leuks dat je kan ondersteunen in de voorbereiding rondom zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Alles wordt persoonlijk met de hand gemaakt, voor jou!

Heb je iets leuks gezien? Je kan via het contactformulier aangeven dat je iets wil bestellen. Vermeld bij de opmerkingen wat je graag wil en geef ook je adres door. Dan ga ik voor jou aan de slag!

 


Verwenbox

Wil jij graag een geliefde zwangere een hart onder de riem stoppen in deze gekke tijden en haar laten weten dat je aan haar denkt? Met veel liefde stelde ik een verwenbox samen waarmee je elke aanstaande mama mee opweg helpt naar een ontspannen en zachte start!

 

Verwenbox:

Wenskaart met jouw persoonlijke boodschap erop!
Inspiratiekaart geboortewensen
Set van 10 affirmatie kleurkaarten
Cordring (keuze tussen latex of latex vrij)
Zwangerschapsthee (keuze tussen mix met rooibos of groene thee)
Postpartum kruidenmix

€ 28 excl. verzenden.

Wordt verzonden in een brievenbuspakje.

De verwenbox heeft een waarde van € 35.

 


Wenskaarten

Illustraties van praktijk Wonderbaar op een dubbel gevouwen wenskaart, A5 formaat.

Wenskaart praktijk Wonderbaar €3

Wenskaart met tekst houten letters €4

Excl. verzenden

 


Posters

Illustraties van praktijk Wonderbaar op A4 formaat. Super leuk voor in je woonkamer, kinderkamer of in je praktijkruimte!

(Fotolijst niet inbegrepen)

 

Illustratie praktijk Wonderbaar €10

Gepersonaliseerde illustratie naar wens getekend adhv je favoriete foto €15

Excl. verzenden

 


Affirmatie kleurkaarten

Een super leuk setje van 10 affirmatie kaarten voor tijdens de geboorte die je naar eigen wens kan inkleuren. Met veel liefde gemaakt zodat jij de geboorte van je kleintje positief tegemoet gaat! Ideaal als cadeautje voor een babyshower of motherblessing.

€ 12 per set excl. verzenden.

 


Inspiratiekaart geboortewensen

 Wil je graag aan de slag met het formuleren van je geboortewensen en het uitwerken van je geboorteplan maar weet je niet waar te beginnen of aan wat je allemaal kan denken? Deze handige inspiratiekaart helpt je op weg met vragen, per fase van de bevalling, die je jezelf kan stellen en thema's om bij stil te staan.

€ 5 per excl. verzenden.

 


Geboorte handouts

Deze set van 10 geplastificeerde handouts met eigen illustraties bieden een fijne ondersteuning in de voorbereiding op de bevalling. De set bevat de volgende thema's: de bevalhormonen, fases van een natuurlijke geboorte, ademhaling tijdens de bevalling, inspiratiekaart geboortewensen, houdingen tijdens de bevalling, houdingen met de peanutbal en de geboortebal, rebozo tijdens de bevalling, de doula, keuzes maken met behulp van B.R.A.I.N.S.

€ 22 per set excl. verzenden

 


Buttons met illustratie

Heb jij een hart voor zwangerschap en geboorte en wil je je (werk)tas of outfit net dat tikkeltje leuker maken? Dan zijn deze buttons met illustraties van praktijk Wonderbaar echt iets voor jou! De buttons zijn lekker groot (5,6 cm diameter) en te verkrijgen in 4 varianten.

€ 10 per set van 4 excl. verzenden of € 3 per stuk