Individuele zwangerschapscoaching

 

Wanneer je zwanger bent veranderd er naast je lichaam ook heel wat in en rondom jou. In deze bijzondere periode kan het waardevol zijn iemand aan je zijde te hebben die jullie een luisterend oor biedt voor al jullie vragen en bezorgdheden. Hebben jullie nood aan iemand die er echt voor jullie is tijdens de zwangerschap? Samen nemen we de tijd die hier voor nodig is. Even dat momentje voor jou als toekomstige ouder om stil te staan. Stil staan bij het kindje dat je draagt en straks in jullie leven komt.

 

''Wat doet dit met jullie, fysiek, emotioneel en ook relationeel? Wat brengt het teweeg bij je partner, jullie relatie en eventueel reeds andere kindjes?''

 

Samen kijken we naar wat jullie als aanstaande ouders bezig houdt en brengen we in kaart waar jullie tegenaan lopen. Ook tracht ik jullie te informeren over allerlei thema's rondom zwangerschap en geboorte. 

Daarnaast is er ruimte om het eigen proces als ouder nader te gaan bekijken. De komst van een kindje is voor zowel vrouw als man een unieke kans om met jezelf aan de slag te gaan. Dit helpt zowel ouders als baby om een zachte start te kunnen maken.

Kortom, we nemen samen tijd om stil te staan bij wat jullie nodig hebben om ontspannen en vol vertrouwen zwanger te kunnen zijn en naar de geboorte toe te kunnen leven.

 

 

Ook tijdens de bevalling bied ik aanstaande ouders begeleiding aan.

 

 

 

 

 

"I set my worries aside

and I allow my body to do its job."