Bevalbad huren


Lijkt het jou fijn om te bevallen in heerlijk warm water en te genieten van de vele voordelen van een badbevalling? Je kan bij praktijk Wonderbaar ook terecht voor het huren van een professioneel bevalbad van Birthpool in a box. Je hebt keuze tussen twee formaten, regular en mini!

Je huurt het bevalbad inclusief een uitgebreid bevalpakket. Zo hebben jullie straks alles in huis voor een ontspannen en zachte start voor jou en je kleintje!

Bevalbad huren

Voordelen van een badbevalling

Meer ontspanning door het warme water

Het bied je rust, ruimte en privacy

Er is voldoende plaats voor je partner

Het werkt stress- en bloeddrukverlagend

Je maakt meer geluks- en bevallingshormonen aan

Een vlottere ontsluiting is een kortere bevallingsduur

Minder verzoeken om pijnbestrijding

Minder kans op inscheuren en minder bloedverlies

Je kan makkelijker andere houdingen aannemen in bad gezien je gewichtloos bent

Je gunt je baby een rustige en zachte overgangBevalbad huren

Professioneel bevalbad Birthpool in a box inclusief uitgebreid bevalpakket

Handleiding voor opzetten en gebruik bevalbad

Elektrische opblaaspomp

Persoonlijke hygiënische hoes

Vloerbeschermkleed en anti slip matje

Set met verschillende universele kraankoppelstukken

Waterslang van 10m - BPA vrij en niet giftig

Thermometer en schepnetje 

Geboortespiegel

Dompelpomp waarmee je het bad in 30 min leegt

€ 165Zo kies je het formaat

Twijfel je welk formaat je het best kan kiezen, dan kan je met de volgende punten rekening houden. Indien je groter bent dan 1,70m en/of je partner mee in het bevalbad wil, dan adviseer ik het formaat regular. Ben je kleiner dan 1,70m, heb je beperkte ruimte thuis en/of wenst je partner niet mee in het bevalbad te gaan, dan adviseer ik het formaat mini.

bevalbad huren

Zo werkt het

Je vult onderaan deze pagina het reserveringsformulier in. Vervolgens ontvang je een e-mail ter bevestiging of het bevalbad van het gewenste formaat beschikbaar is voor de door jou gekozen periode. Je ontvangt eveneens een huurovereenkomst, algemene voorwaarden en een factuur.

Je huurt het bevalbad voor een periode van 5 weken, vanaf week 37 tot week 42.

Woon je in Eindhoven dan bezorg ik het bevalbad gratis bij je thuis en geef ik jullie uitleg en tips. Woon je wat verder weg, dan kan je het bevalbad zelf ophalen in Eindhoven.

De huurovereenkomst wordt ondertekend bij het leveren of zelf ophalen van het bevalbad.

De bevalling is begonnen!

Het opzetten van het bad is eenvoudig en duurt ongeveer 15 minuten. Het volledig vullen van het bevalbad duurt ongeveer 45 minuten, afhankelijk van de waterdruk en het formaat van het bevalbad. Alles wat je nodig hebt voor je waterbevalling zit in het uitgebreide en inclusieve bevalpakket.

Je kleintje is geboren!

Je maakt telefonisch een afspraak om het bevalbad op te laten halen bij je thuis (indien je in Eindhoven woont) of zelf in te leveren in Eindhoven. Na ontvangst wordt het bevalbad gedesinfecteerd en nagekeken op eventuele gebreken.


Wanneer het anders verloopt

Wanneer je door omstandigheden het bevalbad niet gebruikt hebt en het complete bevalpakket ongeopend is gebleven, krijg je hiervoor 65 euro terug.

Mocht voor ingang van de huurperiode blijken dat je door een medische indicatie niet in het bevalbad kunt bevallen, dan ontvang je het volledige bedrag excl. €25 administratiekosten weer terug.


Bevalbad huren

Heb je een vraag over het gebruik of huren van een bevalbad of wens je meer informatie?

Neem gerust contact met me op, ik help je graag


Reserveringsformulier bevalbad

Je reservering is pas definitief wanneer je via e-mail een bevestiging van mij hebt ontvangen dat het gewenste bevalbad beschikbaar is voor de door jou gekozen periode.Ik ga zorgvuldig om met je e-mailadres en verstuur geen ongewenste mail/spam. Persoonlijke gegevens worden louter gebruikt voor het opmaken van een huurovereenkomst en factuur.